Word ook standhouder op de Aardbeiendag

Na een jaar van afwezigheid organiseren we voor de aardbeiensector weer de Landelijke Aardbeiendag, op woensdag 5 januari 2022 in Den Bosch. Een mooie gelegenheid om op één dag te netwerken met uw klanten en weer helemaal op de hoogte te zijn van alle actualiteiten in de sector. Jaarlijks vinden zo’n 600 deelnemers hun weg naar Den Bosch, net als zo’n 100 standhouders. Bent u er ook bij?

 

De mogelijkheden op een rijtje

  • Keuze uit vijf stand-formaten
  • Korting bij deelname aan Aardbeiendag én ISFC (donderdag 6 januari 2022)
  • Invloed op de samenstelling van onze bezoekers
  • Met het magazine en uw goodie ook na de Aardbeiendag (nog lang) zichtbaar bij de aardbei- en zachtfruitsector in binnen- en buitenland
  • Informeel netwerken tijdens Aardbeiendag diner

 

Make your own goodiebag

Ook dit jaar delen we een tas uit aan bezoekers bij de ingang van de beursvloer. Bezoekers stellen zelf een goodiebag samen door langs te gaan bij de standhouders. Voor u een mooi contactmoment! Zorg daarom voor interessante goodies om uit te delen vanaf uw stand.

 

Adverteren in het magazine

Bij binnenkomst ontvangen alle bezoekers het magazine met o.a. de samenvattingen van de presentaties van de Aardbeiendag en de International Soft Fruit Conference.

Door in het magazine (oplage 1.000 stuks, 120 pagina’s) te adverteren bereikt u een belangrijk deel van alle aardbeien- en kleinfruittelers en andere belanghebbenden in onze sector in binnen- en buitenland. Meld u uiterlijk 1 november aan als u in het magazine wilt adverteren. De advertentie ontvangen we graag vóór 1 november, bekijk hier alle aanleverspecificaties.

 

Aanmelden

Meld uw bedrijf vandaag nog aan en verzeker uzelf van een stand op de Aardbeiendag 2022. De inschrijving is geopend van 5 oktober t/m 31 oktober. Registreer uw bedrijf vandaag nog via deze link.

 

Relaties uitnodigen

Wij doen er alles aan om zo veel mogelijk telers en teeltmedewerkers te motiveren om de Aardbeiendag te bezoeken. Maar ook u kunt daarbij helpen, door uw klanten tijdens een (extra) contactmoment te wijzigen op het Early Bird tarief van € 70,- bij aanmelding voor 15 december. De standaard toegangsprijs voor bezoekers is € 100,-.

 

International Soft Fruit Conference

Op donderdag 6 januari organiseert Delphy de ‘International Soft Fruit Conference’. Indien u echter aan beide evenementen als standhouder deelneemt krijgt u hiervoor een combinatiekorting van € 100,- per dag. Meer informatie over de ISFC vindt u hier.

Organisatie