Standhouder

Voor de aardbeiensector is De Aardbeiendag onmisbaar. In één dag worden bezoekers bijgepraat over alle actualiteiten in de professionele aardbeiensector. In 2020 zal de Aardbeiendag met jaarlijks 600 deelnemers , 100 standhouders, een dubbeldik inhoudelijk magazine en een dagvullend lezingenprogramma voor de 10e keer plaatsvinden in congrescentrum 1931 Brabanthallen in ’s-Hertogenbosch.

Meld uw bedrijf vandaag nog aan. Verzeker uzelf van een stand op de Aardbeiendag 2020 en registreer uw bedrijf via deze aanmeldlink. Er zijn vijf formaten stands; informatie over de indeling van de beursvloer vindt u op onze website. De organisatie streeft ernaar om voor de opbouwdagen alle standhouders ingedeeld te hebben. Heeft u een afwijkend standformaat in gedachten, geef dit aan ons door via het aanmeldformulier of neem contact met ons op!

Dagprogramma

Er is een plenaire start met een interessante lezing; een onderwerp relevant voor de gehele aardbeiensector. In het programma volgen dit jaar specifieke onderwerpen in kleinere zalen. In 2 ronden kunnen de bezoekers luisteren naar die onderwerpen, meest relevant voor hun bedrijf.
De beursvloer speelt een belangrijke rol in het netwerken en het verzamelen van kennis. We hebben ons de opmerkingen uit de evaluatie van vorig jaar aangetrokken en verwerken deze in een andere opzet van de plattegrond.

Nieuw is dat bezoekers kunnen deelnemen aan een tour langs de standhouders zodat u uw innovaties kunt presenteren. In een pitch kunt u aan de groep geïnteresseerden kort en krachtig uw innovatie, bedrijf, dienst of product aanstippen, waarna u de bezoekers uitnodigt om na de rondleiding uitgebreid in klein verband verder te praten over de klantvragen en uw mogelijkheden.

We sluiten af met een plenaire bijeenkomst en een borrel.

U kunt intekenen voor het Aardbeiendagdiner voor meer ontmoetingen en reist huiswaarts na de file.

De Aardbeiendag is op woensdag 8 januari 2020 in 1931 Congrescentrum Brabanthallen in ’s-Hertogenbosch.

Make your own goodiebag

Ook dit jaar delen we een tas uit aan bezoekers bij de ingang van de beursvloer. De bedoeling is dat de bezoekers hier zelf een goodiebag van kunnen maken door langs te gaan bij de stands op de informatiemarkt. Voor u een mooi contactoment! Zorg daarom zelf voor interessante goodies om uit te delen vanaf uw stand.

De mogelijkheden op een rijtje:

 • Keuze uit vijf standformaten
 • Korting bij deelname aan Aardbeiendag én ISFC
 • U kunt inschrijven voor deelname aan de beurstour, mogelijkheid tot het houden van een pitch
 • Informeel netwerken tijdens Aardbeiendag diner
 • Invloed samenstelling bezoekers
 • Met het magazine en uw goodie ook na de aardbeiendag (nog lang) zichtbaar bij de aardbei- en zachtfruitsector in binnen- en buitenland

Relaties uitnodigen

Wij doen er alles aan om zo veel mogelijk telers te motiveren om de Aardbeiendag te bezoeken en u kunt ons daarbij helpen. De standaard toegangsprijs voor bezoekers is € 100,-.

Bij aanmelding voor 15 december kunnen telers (uitsluitend aardbeitelers en werknemers van een aardbeienbedrijf) gebruik maken van het Early Bird tarief van € 70,-.

U krijgt als standhouder de mogelijkheid om uw klanten (wederom uitsluitend telers) tegen gereduceerd tarief uit te nodigen. Hierbij verlagen wij het tarief naar € 60,- per persoon. Aan u de keuze hoe groot het voordeel voor de bezoekende teler is. U kunt 3 types kortingscodes kopen

 1. U betaalt € 10,- en de teler kan zich aanmelden voor € 50,-
 2. U betaalt € 30,- en de teler kan zich aanmelden voor € 30,-
 3. U betaalt € 60,- en de teler kan zich gratis aanmelden.

Deze kortingscodes kunt u bestellen tijdens de aanmeldprocedure als standhouder. U dient deze zelf door te sturen naar uw relatie. De bezoeker kan deze code invullen tijdens de bezoekersaanmelding waarbij de korting automatisch verrekend wordt.

U betaalt uitsluitend voor de codes die ook daadwerkelijk zijn gebruikt. Elke code kan slechts een maal gebruikt worden. Bedrijven die met meerdere personen komen hebben dan ook meerdere codes nodig.

Voorwaarden

 • U kunt altijd codes bijbestellen. Eenmaal gebruikte codes worden niet gecrediteerd
 • Deze actie geldt tot 15 december. Vanaf 16 december geldt voor iedereen het normale tarief van € 100,-
 • Uitgegeven codes zijn alleen inwisselbaar door telers
 • Mocht bij controle achteraf blijken dat een code door een niet-teler is ingewisseld, zullen we deze alsnog een factuur sturen
 • De organisatie houdt zoveel mogelijk rekening met uw voorkeuren maar kan geen beloftes hierover doen
 • Genoemde prijzen zijn exclusief BTW

Gold sponsors

Silver sponsors

Bronze sponsors

AardbeiendagDiner sponsors

Meld uw bedrijf vandaag nog aan. Verzeker uzelf van een stand op de Aardbeiendag 2020 en registreer uw bedrijf via deze aanmeldlink. Er zijn vijf formaten stands; informatie over de indeling van de beursvloer vindt u op onze website. De organisatie streeft ernaar om voor de opbouwdagen alle standhouders ingedeeld te hebben. Heeft u een afwijkend standformaat in gedachten, geef dit aan ons door via het aanmeldformulier of neem contact met ons op!

International Soft Fruit Conference

Op donderdag 9 januari organiseren Delphy en BVB Substrates de ‘International Soft Fruit Conference’. Deze organisatie van het ISFC staat los van de Aardbeiendag. Indien u echter aan beide evenementen als standhouder deelneemt krijgt u hiervoor een combinatiekorting van € 100,- per dag. Tijdens de aanmeldprocedure kunt u de keuze maken aan een of beide evenementen als standhouder deel te nemen. U zult voor beide evenementen los van elkaar een factuur ontvangen!

Organisatie