Standhouder

Voor de aardbeiensector is De Aardbeiendag onmisbaar. In één dag worden bezoekers bijgepraat over alle actualiteiten in de professionele aardbeiensector. Ook in 2021 hopen we De Aardbeiendag te organiseren, niet in januari maar wel op 29 juni 2021. Op de aansluitende dag vindt de international soft fruit conference plaats. Het worden andere dagen dan u gewend bent. We volgen uiteraard de RIVM maatregelen in deze en we onderhouden nauw contact met de locatie.  In de factsheet kunt u lezen hoe we organiseren dat u veilig op de aardbeiendag aanwezig kunt zijn. U kunt zich tezijnertijd via het aanmeldformulier registreren als standhouder en/of adverteerder en als sponsor betrokken te willen zijn bij de Aardbeiendag en/of de ISFC.

De locatie is, net zoals voorgaande jaren, Congrescentrum 1931/Brabanthallen in ‘s-Hertogenbosch waarbij we voor de editie van 2021 de oppervlakte van de beursvloer vergroot hebben en het lezingenprogramma verplaatst naar de Main Stage.

Meld uw bedrijf tezijnertijd weer aan! Verzeker uzelf van een stand op de Aardbeiendag 2021 en registreer uw bedrijf via het aanmeldformulier. Bent u ook standhouder op het ISFC, dan kunt u voor beide dagen 1 aanmeldformulier invullen. Bovendien maakt u daarmee gebruik van een korting op de tarieven van E 100 per dag.

AANMELDEN

Dagprogramma

Het dagprogramma zal gaan bestaan uit 2 blokken, verdeeld over de dag. Binnen een blok wordt er onderscheid gemaakt in thema’s. Op dit moment zijn we als organisatie druk bezig om sprekers te benaderen. Een en ander blijft uiteraard afhankelijk van het op dat moment geldende protocol vanuit de veiligheidsregio rondom corona. Wij willen u hierover binnenkort verder informeren.

Relaties uitnodigen

Wij doen er alles aan om zo veel mogelijk telers te motiveren om de Aardbeiendag te bezoeken en u kunt ons daarbij helpen. Onder andere door op uw eigen mediakanalen aandacht te besteden aan De Aardbeiendag. Maar ook door relaties uit te nodigen om dit event te bezoeken.

Wij informeren u binnenkort over de mogelijkheden die wij u kunnen bieden om persoonlijk uw relaties uit te nodigen.

Organisatie