Sponsor worden

Als sponsor van de Aardbeiendag krijgt u unieke mogelijkheden om uw bedrijf goed op te kaart te zetten bij onze bezoekers. De organisatie biedt drie verschillende sponsorpakketten aan. Op deze manier kunt u de Aardbeiendag al sponsoren vanaf € 1.250! Bekijk onze sponsorpakketten door op de afbeelding hiernaast te klikken.

Waarom sponsoren

Als sponsor van de Aardbeiendag heeft u de unieke mogelijkheid om uw bedrijfsnaam te vestigingen tot een begrip in onze sector. Werkt u bij een relatief klein of nieuw bedrijf dan is dit de kans voor u om meer naamsbekendheid te creëren. Ook voor grote bekende merken kan een sponsorschap op de Aardbeiendag een mooie kans zijn. Heeft uw bedrijf bijvoorbeeld een nieuw product of wilt u de verkoop van een bestaand product vergroten, overweeg dan eens de mogelijkheid om sponsor te worden.

Sponsoren krijgen bij ons een standplek op beste locaties van de beurs, uw bedrijfsnaam en logo worden meegenomen in onze communicatie-uitingen en u zou zelfs een lezing kunnen geven.

Wilt u Gold, Silver of Bronze sponsor zijn tijdens de Aardbeiendag 2021 neem dan contact op met Bart Jongenelen (Delphy) +31 653151412 of per email op b.jongenelen@delphy.nl

SPONSORING