Informatie voor bezoekers

U kunt zich vanaf nu als dagdeelnemer aanmelden voor de Aardbeiendag, welke zal plaatsvinden op woensdag 9 januari in 2019. U meldt zich digitaal aan met het formulier via onderstaande aanmeldknop. U kunt zich met hetzelfde formulier aanmelden voor zowel de Aardbeiendag als ook voor de International Soft Fruit Conference op 10 januari 2019. Na het invullen van het formulier wordt u automatisch doorgestuurd naar het betaalscherm. Nadat uw betaling is ontvangen, ontvangt u in uw mailbox de bevestiging van aanmelding. Enkele weken voor beide events ontvangt u per email het bestand om uw badge te printen.

Bekijk het hele programma. Op de dag zelf krijgt u bij binnenkomst het Aardbeiendag magazine uitgereikt. Hierin zijn de samenvattingen van alle presentaties opgenomen van zowel de Aardbeiendag als van het International Soft Fruit Conference welke op 10 januari plaatsvindt.

Heeft u in de tussentijd vragen, neemt u dan contact op per email

Diner

Direct na de Aardbeiendag vind een speciaal diner plaats. Bezoekers én standhouders zijn hier voor uitgenodigd. Dit geeft u dus de kans om ook tijdens het diner kennis op te doen via de bedrijven die aanwezig zijn.

Het diner is van 17.00 tot 20.00u in 1931. Het diner kost € 25,- incl BTW. Dit is voor u een mooie manier om met de diverse standhouders en andere bezoekers te netwerken.

Aanmelden voor het diner kan in het aanmeldformulier wat binnenkort beschikbaar is.