Informatie voor bezoekers

Meld u nu aan voor de Aardbeiendag 2020 via onderstaande button.

U kunt zich met hetzelfde formulier aanmelden voor zowel de Aardbeiendag als ook voor de International Soft Fruit Conference op 9 januari 2020. Na het invullen van het formulier wordt u automatisch doorgestuurd naar het betaalscherm. Nadat uw betaling is ontvangen, ontvangt u in uw mailbox de bevestiging van aanmelding. Enkele weken voor beide events ontvangt u per email het bestand om uw badge te printen.

Bekijk het hele programma. Op de dag zelf krijgt u bij binnenkomst het Aardbeiendag magazine uitgereikt. Hierin zijn de samenvattingen van alle presentaties opgenomen van zowel de Aardbeiendag als van het International Soft Fruit Conference welke op 9 januari plaatsvindt.

Heeft u in de tussentijd vragen, neemt u dan contact op per email.

Parallel sessies

De beursvloer is open van 8.00 tot 17.00u. Naast de plenaire lezingen zijn er nu ook parallel sessies met de thema’s: innovaties in Nederlandse rassen, Hightech en biologie en plantweerbaarheid. Bekijk hier het volledige programma.

Beurs tour

Neem tijdens de lunchpauze deel aan onze beurstour langs die standhouders om kort en krachtig bijgepraat te worden over de innovaties in de aardbeiensector.

Aardbeiendag diner

Direct na de Aardbeiendag vindt een speciaal diner plaats, bezoekers én standhouders zijn welkom. Het diner is van 17.00 tot 20.00u en kost € 25 p.p. Dit is voor u een mooie manier om met de diverse standhouders en andere bezoekers te netwerken.

Aanmelden voor het diner kan middels hetzelfde formulier als uw aanmelding voor de Aardbeiendag.

Organisatie