Route

Route richting 1931 Congrescentrum Brabanthallen

1931 Congrescentrum Brabanthallen
Oude Engelenseweg 1
5222 AA  ‘s-Hertogenbosch
Nederland

Met de auto

1931 Congrescentrum Brabanthallen is makkelijk te bereiken met de auto. Het is ongeveer een uur rijden vanaf Apeldoorn, Amsterdam, Dan Haag, Bergen op Zoom, Venlo, Roermond, Rotterdam en Antwerpen.

A2 vanuit Utrecht

Volg de borden naar ‘s-Hertogenbosch. Neem de afslag naar de A59 in de richting van Waalwijk – ‘s-Hertogenbosch Noord Centrum, en volg de borden ‘Brabanthallen’. Neem de afslag ‘s-Hertogenbosch Centrum – Maaspoort – Brabanthallen. Sorteer vervolgens op de afslag linksaf voor naar de Maaspoortweg. Volg deze tot  de Zanduigerstraat, neem daarna de eerste links naar de Diezenkade. Neem vervolgens de tweede afslag naar rechts, de Oude Engelenseweg. Aan uw rechterhand ligt 1931 Congrescentrum Brabanthallen.

A2 vanuit Eindhoven

Volg de borden naar ‘s-Hertogenbosch. Houd op de afslag ‘s-Hertogenbosch Centrum, rechts aan naar Tilburg Centrum – ring ‘s-Hertogenbosch West. Bij het begin van de stad ‘s-Hertogenbosch rijdt u de Vughterweg op. Houdt links aan naar het Wilhelminaplein. Op het Wilhelminaplein gaat u twee keer linksaf. Volgt u deze weg tot aan de Vlijmenseweg. Gaat u hier rechtsaf naar de Onderwijsboulevard. Ga rechtdoor en blijf op de Onderwijsboulevard. Bij de kruising neemt u de tweede afslag naar de Copernicuslaan. Op de Oude Vlijmenseweg gaat u rechtsaf. Volg deze weg tot aan de Oude Engelenseweg. Aan uw linkerhand ligt 1931 Congrescentrum Brabanthallen.

A2 vanuit Nijmegen

Volg de borden naar ’s-Hertogenbosch – Heesch- Oss op de A-59. Neem vervolgens de afslag Rosmalen – Berlicum – ‘s-Hertogenbosch-Centrum en P+R Transferium. Volg de borden s-Hertogenbosch – Centrum. Blijf op de deze weg richting De Grote Elst. Vervolgens richting Stadionlaan. Ga op de kruising rechtdoor en blijf deze weg volgen naar de Aartshertogenlaan. Blijf deze weg volgen tot aan de Orthenseweg en sla linksaf. Bllijf deze weg volgen tot aan de Diezebrug. Sla rechtsaf naar de Boschdijkstraat. De Boschdijkstraat buigt licht naar rechts en loopt over in de Veemarktweg. Volg de weg naar de Oude Engelenseweg. Aan uw rechterhand ziet u 1931 Congrescentrum Brabanthallen.

Parkeren

1931 beschikt over ruime parkeergelegenheid. Daarnaast beschikt 1931 over vier elektrische oplaadpunten voor uw auto of fiets. Wanneer u aan komt rijden over het parkeerterrein vindt u de laadpalen na de toren aan de linkerkant.

Openbaar vervoer

1931 Congrescentrum Brabanthallen is gelegen op loopafstand vanaf het centraal station van ‘s-Hertogenbosch. In ongeveer 12 minuten lopen bereikt u 1931 Congrescentrum Brabanthallen vanaf het centraal station. U neemt op het station de uitgang ‘Brabanthallen’ en volg de borden ‘Brabanthallen’.

Per taxi

Vanaf begin 2016 gelden binnen de gemeente ’s-Hertogenbosch nieuwe regels voor straattaxivervoer. Alleen chauffeurs die in het bezit zijn van het Bossche kwaliteitskeurmerk BTx mogen taxivervoer op de openbare weg aanbieden. Om voor het keurmerk in aanmerking te komen, moeten taxi’s en taxichauffeurs aan kwaliteitseisen voldoen. Deze eisen zorgen voor een eerlijke behandeling van u als passagier en voor de kwaliteit en veiligheid van het taxivervoer. Dit betekent ook dat er alleen nog taxi’s met het BTx keurmerk het terrein van 1931 Congrescentrum Brabanthallen mogen betreden.

Bekijk alle goedgekeurde taxibedrijven.

Overnachten

Wilt u voorafgaand of na afloop van uw evenement overnachten in de buurt van 1931? Bekijk hier de mogelijkheden.

Daarnaast hebben we speciale afspraken met Van der Valk Hotel in Vught. Vult u daarvoor het boekingsformulier in.
Bekijk het formulier.